Pendulum

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2005-07-20
 
Magyarítás

Igen, sokak örömére készül az Alexandra Ledermann 8 magyarítása. Ez azt takarja, hogy amint elkészül, és valaki letölti, a játékot magyar felirattal játszhatja. Így mindenki számára könnyen érthetővé válik a játék története, a párbeszédek és a különböző funkciók.

Mivel ez egy igencsak időigényes munka, elég lassan haladok vele, de minden szabadidőmet erre a projektre fordítom. Lássuk, hogy is állok:

Lefordítandó karakterek száma
(körülbelül):
400 000
Ebből elkészült (körülbelül):
400 000                                          
Eddig lefordított szöveg:
100%

Konkrét dátumot nem tudok mondani, hogy mikorra lesz letölthető a játék, ugyanis még ketten leteszteljük a játékot, kijavítunk kisebb-nagyobb hibákat, leszűrjük a pontatlanságokat, és az sem kis idő.

Előreláthatóan ősszel már le lehet tölteni a magyarítást, és megpróbálom elintézni, hogy .exe kiterjesztésű legyen, hogy lecsökkenjen a mérete, és egyszerűbb legyen telepíteni.

Nézzük meg, hogy mi is tartozik ebbe a magyarításba:

  • Az összekötő videók felirata
  • A játék közbeni párbeszédek
  • Beállítások
  • Naplóbejegyzések
  • Leírások (könyvek szövege, tárgyak), és még sok más, amiket most nem írok le...

De inkább nézzük azt, hogy mi nem lesz benne a magyarításban:

  • A főmenü szövege (new game, load game): sajnos nem találom a fájlt, amiben ezek vannak benne! Bár szerintem ezt a részt mindenki érti még angolul is. :)
  • A szinkron: sajnos nincsen itthon szinkronstúdióm, és nem ismerek használható színészeket...

Ahogy elnézem, ez az arány igen jó, bár felhívnám mindenki figyelmét, hogy a fenti adatok még nembiztosak, minden a tesztelés során derül ki!

Még egy apró adat, bár szerintem nem döntő lényegű:
A magyarítás várható mérete: kb. 300 Mb

Tehát dióhéjban ez lenne, amit én most csinálok. Egyéb kérdés, óhaj-sóhaj esetében írj a vendégkönyvbe vagy az e-mail címemre!

 

 

 

 
Oldal info:
Szerk: Hemy
Felbontás: 1024x768
Böngésző: FF
E-mail: katt!
 

 


A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!