Pendulum

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2005-07-20
 
Magyarítás

Igen, sokak örömére készül az Alexandra Ledermann 8 magyarítása. Ez azt takarja, hogy amint elkészül, és valaki letölti, a játékot magyar felirattal játszhatja. Így mindenki számára könnyen érthetővé válik a játék története, a párbeszédek és a különböző funkciók.

Mivel ez egy igencsak időigényes munka, elég lassan haladok vele, de minden szabadidőmet erre a projektre fordítom. Lássuk, hogy is állok:

Lefordítandó karakterek száma
(körülbelül):
400 000
Ebből elkészült (körülbelül):
400 000                                          
Eddig lefordított szöveg:
100%

Konkrét dátumot nem tudok mondani, hogy mikorra lesz letölthető a játék, ugyanis még ketten leteszteljük a játékot, kijavítunk kisebb-nagyobb hibákat, leszűrjük a pontatlanságokat, és az sem kis idő.

Előreláthatóan ősszel már le lehet tölteni a magyarítást, és megpróbálom elintézni, hogy .exe kiterjesztésű legyen, hogy lecsökkenjen a mérete, és egyszerűbb legyen telepíteni.

Nézzük meg, hogy mi is tartozik ebbe a magyarításba:

  • Az összekötő videók felirata
  • A játék közbeni párbeszédek
  • Beállítások
  • Naplóbejegyzések
  • Leírások (könyvek szövege, tárgyak), és még sok más, amiket most nem írok le...

De inkább nézzük azt, hogy mi nem lesz benne a magyarításban:

  • A főmenü szövege (new game, load game): sajnos nem találom a fájlt, amiben ezek vannak benne! Bár szerintem ezt a részt mindenki érti még angolul is. :)
  • A szinkron: sajnos nincsen itthon szinkronstúdióm, és nem ismerek használható színészeket...

Ahogy elnézem, ez az arány igen jó, bár felhívnám mindenki figyelmét, hogy a fenti adatok még nembiztosak, minden a tesztelés során derül ki!

Még egy apró adat, bár szerintem nem döntő lényegű:
A magyarítás várható mérete: kb. 300 Mb

Tehát dióhéjban ez lenne, amit én most csinálok. Egyéb kérdés, óhaj-sóhaj esetében írj a vendégkönyvbe vagy az e-mail címemre!

 

 

 

 
Oldal info:
Szerk: Hemy
Felbontás: 1024x768
Böngésző: FF
E-mail: katt!
 

 


Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik…    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    #forpony#forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony    *****    INGYENES Asztrológiai OKTATÁS, Horoszkóp elemzési gyakorlatokkal!    *****    Tudjátok, milyen a réti tüzijáték? Nem? Akkor gyertek el Mályvához és Pipitérhez a Mesetárba!